Administratie

Als administratiekantoor kunnen wij voor jouw je volledige financiële- en loonadministratie verzorgen, jouw jaarrekeningen opmaken en al jouw fiscale aangiftes opmaken en indienen. Daarnaast kunnen wij tussentijdse financiële rapportages verzorgen, zoals bijvoorbeeld je kwartaalcijfers. Ook kunnen wij samen met jou prognoses en budgetten opstellen. Hiermee kun je jouw verwachtingen voor bijvoorbeeld het komende jaar of periode in kaart brengen en deze vergelijken met de gerealiseerde cijfers.

Jouw boekhouding helder en overzichtelijk

Het invoeren van een financiële administratie of boekhouding wordt een steeds minder tijdrovende bezigheid. Dit geldt zowel voor jou als voor ons. Automatisch inlezen, herkennen en verwerken van jouw inkoopfacturen, automatiseren van bankmutaties en direct factureren vanuit jouw boekhoudprogramma; met de juiste tools is het tegenwoordig allemaal mogelijk en scheelt het ook nog eens bergen met tijd.

Op basis van jouw wensen en behoeftes

Bij JeBo Finance kijken we naar jouw wensen en behoeftes en bepalen we samen wat je wil dat wij voor jou doen:

Voor welke variant je ook kiest, wij begeleiden jou in het proces en bij problemen of vragen helpen we je graag. Of je nu voor het eerst begint als zzp’er of met de administratie van jouw mkb-bedrijf over wilt stappen naar een ander administratiekantoor; JeBo Finance biedt voor iedere situatie en passende oplossing.

“S-computers houdt het graag eenvoudig en duidelijk voor haar klanten. JeBo Finance heeft hetzelfde gedachtegoed. Daarom passen zij goed bij ons. Duidelijke afspraken maken en deze ook nakomen. Daar staat JeBo Finance voor.”
Han Magilse
S-computers (Rijsbergen)

Online boekhouden met Asperion

Wij kunnen uit de voeten met zowat ieder administratief softwarepakket. Wij worden echter het meest blij van de software van Asperion. Dit pakket kent gigantisch veel mogelijkheden. Met het basispakket online boekhouden kun je onder andere:

Extra modules

Naast het (zeer uitgebreide) basispakket bieden wij ook nog extra modules waarmee je nog meer mogelijkheden krijgt: 

Erkende jaarrekeningen

Steeds vaker wordt er gevraagd naar een jaarrekening, bijvoorbeeld bij een subsidieaanvraag. Soms vraagt men zelf om een door een accountant goedgekeurde jaarrekening. JeBo Finance is aangesloten bij de brancheorganisatie NOAB. Onze jaarrekeningen worden als gelijkwaardig beschouwd als jaarrekeningen van een accountant. Ze voldoen aan de gestelde wettelijke voorschriften en worden daarnaast opgemaakt conform uitgebreide NOAB-richtlijnen.

Met onze jaarrekeningen kun je onder andere terecht bij je bank voor bijvoorbeeld het aanvragen van een financiering. Heb je al een financiering, dan verlangt je bank jaarlijks een jaarrekening. Ook hiervoor kun je onze jaarrekeningen gewoon gebruiken.

Meer weten over onze administratieve diensten?

Neem contact op met Hans