Advies & begeleiding

Voor al onze klanten zijn wij de vraagbaak als het gaat om financiële, fiscale, boekhoudkundige of personele vraagstukken. Daarnaast adviseren wij onze klanten bij algemene organisatorische vraagstukken. Altijd eerlijk en met jouw belang voorop.

Gedegen advies op maat

Onze advisering is dermate uiteenlopend van aard dat het niet mogelijk is om alle voorkomende advies werkzaamheden hier te omschrijven. Om je toch een idee te geven, omschrijven we hieronder een aantal voorbeelden.

Als je een bedrijf wil starten dan dien je een aantal zaken goed te regelen. Denk aan een bedrijfsnaam bedenken, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, aanmelden bij de Belastingdienst, het opzetten van een financiële administratie voor mkb en zzp’ers, factuur-vereisten, algemene voorwaarden en ga zo maar door. Wij helpen je graag!

Als je met personeel wil gaan werken dan dien je met veel zaken rekening te houden. Wij begeleiden je stap voor stap hierbij.

Stel: je hebt een conflict met een debiteur, crediteur of een personeelslid. Hoe pak je dit aan?  Wat moet je wél en wat moet je vooral juist níet doen? Wij denken dan graag met je mee, twee weten immers altijd meer dan één.

Als je onderneming snel groeit, dan heb je te maken met een steeds veranderende financiële situatie. Wij helpen je graag om grip te houden op je liquiditeitspositie. Ook kunnen wij tussentijdse rapportages verzorgen met hieraan gekoppeld een financiële planning (begroting), zodat je tijdig signaleert of je op de juiste koers zit.

Als je een bedrijf wenst te kopen of verkopen, dan zult je jouw administratie en diverse bedrijfsgegevens paraat en up-to-date moeten hebben, zodat een potentiële koper de juiste én volledige informatie kan raadplegen. JeBo Finance kan je hierin begeleiden of ontzorgen.

"Naast de reguliere administratie help JeBo Finance ons als financieel coach. Van liquiditeitsprognose tot financieel strategische meedenker. Laagdrempelig en fijn om mee samen te werken."
Bastiaan Witvliet
Lonkt B.V. / Vormstrateeg B.V. / Flexx B.V. (Den Bosch)

Financiële begeleiding

Jouw boekhouding, financiële administratie en aangiftes kunnen nogal overweldigend zijn in het begin. Zeker als je niet weet wat er precies van je verwacht wordt en waar je allemaal rekening mee moet houden. JeBo Finance neemt je aan de hand en helpt je bij het opzetten (en verder professionaliseren) van jouw financiële situatie.

Door onze jarenlange ervaring hebben we tal van situaties al een keer meegemaakt waardoor we snel kunnen schakelen en jou van gedegen advies en begeleiding kunnen voorzien. We noemen onszelf niet voor niets jouw ‘Financiële co-ondernemer’.

Op zoek naar deskundig advies?

Neem contact op met Jean-Pierre