Belasting­aangiftes

Administratiekantoor JeBo Finance heeft alle expertise in huis voor jouw belastingaangiftes en overige fiscale zaken. Tevens kunnen wij adviseren hoe je mogelijk jouw situatie kunt optimaliseren, zodat je fiscaal voordeel kunt behalen. Met alle kennis over de laatste fiscale wijzigingen houden wij jou privé en jouw onderneming fiscaal gezond zodat jij met een gerust hart bezig kunt zijn met ondernemen.

Alles in huis voor jouw aangiftes

Dit zijn de meest voorkomende belastingaangiftes en andere fiscale zaken welke wij voor jou kunnen verzorgen:

Tussentijdse veranderingen

Het is belangrijk om veranderingen tijdig door te geven. In sommige gevallen loop je bijvoorbeeld een toeslag mis als je deze niet tijdig aanvraagt of een wijziging doorgeeft.

Voor al onze klanten houden wij, samen met jou, jouw fiscale situatie in de gaten. Wanneer er iets veranderd in jouw inkomen of in jouw persoonlijke situatie, dan dient dit allicht te worden door gegeven aan de Belastingdienst of mogelijke andere instantie(s).

"Soms was het te ingewikkeld, met 2 inkomens, 2 bedrijven, spaarrekeningen, hypotheek en een koopsompensioen­voorziening. We zijn blij met JeBo als een deskundige en betrouwbare partner."
Ruud Schoonebeek
Breda

Deskundige controle

Naast jouw belastingaangiftes en het doorgeven van tussentijdse wijzigen controleren wij ook al jouw aanslagen, voorlopige aanslagen, beschikkingen en mogelijke overige zaken. Deze krijgen wij digitaal door de Belastingdienst aangeleverd, waardoor wij deze al gecontroleerd hebben, voordat deze bij jou op de mat vallen. Klopt er iets niet? Dan zoeken wij dit uit en zorgen wij voor de nodige communicatie met de Belastingdienst om dit op te lossen.

Complexere belasting aangelegenheden

Ook voor complexere belastingzaken kun je bij JeBo Finance terecht. Het is niet mogelijk om alles hier op te sommen, wel kunnen we natuurlijk een aantal voorbeelden noemen:

Meer weten over belastingzaken?

Neem contact op met Jean-Pierre