HR oplossingen

Heb je personeel in dienst of denk je eraan om personeel in dienst te nemen? Dan kunnen wij je begeleiden en ontzorgen, van complete loonadministratie tot gericht advies en begeleiding. Alles met het oog gericht op jouw bedrijfsvoering voor een zo efficiënt en betrouwbaar mogelijke HR oplossing.

Jouw personeel gewoon goed geregeld

JeBo Finance heeft alle expertise in huis om jou te ontzorgen op het gebied van loon-, salaris- en personeelsadministratie. Zeker in combinatie met onze andere diensten zijn onze HR oplossingen een ideale toevoeging op jouw algehele administratieve workflow. Je kunt bij JeBo Finance onder andere terecht voor:

"De professionele ondersteuning zorgt voor de juiste ontzorging zodat wij ons kunnen concentreren op het ondernemen. Door de persoonlijke aanpak ervaren wij de samenwerking als zeer aangenaam."
Pieter Meijers
Glaifa Neon BV (Tilburg)

Ook als personeel nieuw voor je is

Wanneer je gaat starten met personeel dan komt er een hoop op je af. Je dient bijvoorbeeld een fiscaal loonadministratienummer aan te vragen en je dient arbeidscontracten op te stellen. Jouw financiële administratie moet worden ingericht of aangepast, zodat je deze financiële mutaties goed kunt verwerken.

Tevens ga je bepalen of je verplicht onder een CAO valt. Wil je een pensioenregeling aanbieden? Wil je jezelf verzekeren voor wanneer jouw medewerker(s) ziek worden of arbeidsongeschikt raken? Allemaal zaken waar je over na moet denken en rekening mee moet houden.

Wij helpen jou, stap voor stap, met al deze zaken. Zo kun je met een gerust hart jouw nieuwe personeel aan het werk zetten. 

Meer weten over onze HR oplossingen?

Neem contact op met Els