Voor mkb ondernemingen

Het opstellen van jaarrekeningen, bijhouden van de financiële administratie, het doen van belastingaangifte en dan ook alle fiscale zaken regelen… voor veel mkb’ers een tijdrovende taak. Hoe groter het bedrijf, hoe complexer de administratie wordt. JeBo Finance helpt je bij jouw boekhouding. Wij ondersteunen je, geven je advies of nemen jouw gehele administratie uit handen. Ook als je jouw mkb administratie online wilt bijhouden, zorgen wij ervoor dat dit mogelijk is. Van ondersteunende rol tot ontzorger; met JeBo Finance kun je alle kanten op. Een ding is in ieder geval zeker: jouw mkb administratie wordt een stuk makkelijker en kost minder tijd!

Waarom kiezen voor JeBo Finance?

Betrouwbaar, degelijk en persoonlijk
Transparante werkwijze zonder poespas
Praktische kennis en creatieve oplossingen
Heldere communicatie en duidelijke afspraken

Je kunt bij JeBo Finance terecht voor:

Jouw financiële co-ondernemer

Loonadministratie, arbeidsrechten, belastingaangiftes en financiële administratie. Het is goed mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je moet veel bijhouden, registreren en op de juiste manier aangifte doen. Jouw administratie moet kloppen voor de belastingdienst. Een goede mkb administratie is tevens de basis voor het maken van de juiste beslissingen. Zo weet je of je kunt investeren en kunt groeien. JeBo Finance is jouw betrouwbare partner.

Natuurlijk richten wij ons in de basis op het regelen en/of bijhouden van jouw administratie, maar wij doen meer.  Wij staan voor je klaar en zijn oprecht betrokken. Gaat het even wat minder met jouw bedrijf? Wij zoeken samen met jou naar oplossingen en doen er alles aan om het financieel weer beter te laten gaan. Heb je ook vragen over jouw privé aangifte of wilt je  deze geheel uit handen geven? Ook dan kun je op ons rekenen.

"Korte lijnen, altijd bereikbaar en sterk empathisch denkvermogen in een persoonlijke verpakking."
Fred de Bruyn
Vereniging van Eigenaren Patersven (Klein Zundert)

Persoonlijke aandacht als basis

Wij zien onze klanten graag persoonlijk, ook als je ervoor kiest om enkel online contact te hebben. De eerste afspraak vindt daarom altijd face-to-face plaats. Wij leren jou kennen en jij leert ons kennen. Een geheel vrijblijvende afspraak waarin wij jouw wensen en behoeftes in kaart brengen. Aan de hand daarvan sturen wij je een offerte op. Na jouw akkoord gaan we aan de slag om jouw administratie op een zo makkelijk mogelijke manier in te vullen.

Ga voor een overzichtelijke administratie. Een begrijpelijke mkb administratie waar je weinig omkijken naar hebt. Ga voor de diensten van JeBo Finance. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Meer weten over onze diensten voor mkb organisaties?

Neem contact op met Jean-Pierre