Voor zzp ondernemers

Als zzp’er weet je hoe belangrijk de administratie is, maar je weet ook dat het goed bijhouden van deze administratie tijd kost. Tijd die je liever besteedt aan het ondernemen. JeBo Finance maakt het je makkelijker. Wij verzorgen gehele gehele boekhouding, zodat jij je kunt richten op het ondernemen. Met JeBo Finance hoef je je geen zorgen te maken over het administratieve gedeelte. Wij nemen gerust jouw hele administratie uit handen, maar je kunt ook bij ons terecht voor advies of voor het laten controleren van jouw administratie. JeBo Finance staat voor je klaar, in welke mate dan ook. 

Waarom kiezen voor JeBo Finance?

Samen aan de slag met jouw administratie
Kennis van zaken op administratief gebied
Altijd bereikbaar voor advies en vragen
Op maat gemaakte dienstverlening

Jouw financiële co-ondernemer

JeBo Finance is jouw ontzorger op het gebied van jouw zzp administratie. Bij een goed bijgehouden administratie heb je veel baat. Aan de hand van jouw administratie kun je onder andere zien of je de mogelijkheid hebt om te investeren en te groeien. 

JeBo Finance denkt met je mee en geeft je advies. Wij staan niet alleen op zakelijk gebied voor je klaar, maar wij helpen je ook met jouw privé aangifte. Een betrouwbare partner waar je op kunt rekenen, dat is wat je  van JeBo Finance mag verwachten. 

Je kunt bij JeBo Finance terecht voor:

"Met JeBo finance is mijn boekhouding in goede handen, een hele opluchting!"
Katrijn Kuypers
Freelance organisatie talent (Utrecht)

Persoonlijke aandacht als basis

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij komen dan in eerste instantie ook bij  je langs om elkaar wat beter te leren kennen en om jouw behoeftes in kaart te brengen. Of je nu jouw administratie geheel uit handen wilt geven of dat je het zelf online wilt doen, het begint met een persoonlijke afspraak. Vanuit daar stellen wij een offerte op en na akkoord gaan we aan de slag.

Bent je zzp’er en wilt u uw zzp administratie op orde hebben? Wil je zeker weten dat al jouw aangiftes goed worden gedaan? Wil je minder omkijken hebben naar jouw administratie en wil je jezelf kunnen richten op het ondernemen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze diensten voor zzp'ers?

Neem contact op met Jean-Pierre